English Norwegian

 

 

Hjem Medlemmer Kontakt Annonser Video Chat Bilder Blogger Forums Noveller Linker Slottskjelleren BDSM Sidene Våre
Noveller
hjemkomsten
28-08-08

 

Jeg hadde vært på en ukes ferie hos en venn i Nederland, og satt nå på flyet hjem, det var bare noen minutter til vi skulle lande. Du sa du skulle komme å møte meg, og det var noe jeg så frem til, 1 uke uten tøsa mi var litt merkelig, ettersom vi ikke hadde vært borte så lenge fra hverandre før. Men du hadde fått dine daglige plikter som du skulle gjøre, så jeg regner med du sleit litt mer enn hva jeg gjorde.

Flyet traff bakken, og jeg begynte virkelig å glede meg til å se deg igjen, lurte på om du hadde på deg truse eller om det bare var kuler der nede, noe jeg snart skulle finne ut av, bare jeg kom meg gjennom tollen. Selvfølgelig var jo bagasjen treg, vel det var den sikkert ikke, men det føltes slik for meg, minutter virket som timer, endelig kom bagasjen og jeg kom meg gjennom tollen uten noe problem. Gikk mot utgangen, døra gikk opp, og der sto du, du strålte da du så meg, jeg rusla mot deg og strakk frem hånden min mot deg, du så på meg, ble rød, og løftet skjørtet. Jeg kjente en tråd henge mellom dine lår, tok tak i tråden og dro i den, ut kom 2 våte kuler, jeg så på deg og smilte, løftet opp kulene så du så dem, og sa takk tøs. Jeg hørte folk rundt oss reagerte, men jeg brydde meg ikke noe om dem, gav deg et kyss, la kulene i lomma, tok deg i hånden og gikk ut mot bilen.

Da vi kom til bilen gav du meg nøklene, du smilte og satte deg inn i bilen, jeg startet bilen og begynte å kjøre hjemover, du begynte å kos med meg, stryke meg på låret, og var veldig målbevist på hvor du ville med dine hender.

Du dro ned glidelåsen og dro frem det du var på jakt etter, senket hodet ned i fanget mitt, og slukte pikken min som om det var siste gangen du skulle få noe mer.

Jeg måtte bare ta tak i håret ditt og løfte hodet vekk, ellers hadde jeg kjørt av veien, wow dette var farlig, 1 uke uten noe som helst, hadde satt sine spor, både på deg og meg merket jeg. Fikk pakket ned pikken i buksa, ikke den letteste oppgaven når man kjører bil og den står som et spett, men det gikk da.

Måtte bare få deg på andre tanker nå, så jeg tok tilbake kontrollen, bad deg sette deg behagelig med det ene beinet opp mot frontruta, og løfte på skjørtet, kommanderte deg til å leke med deg selv mens vi kjørte E-6 nedover mot Oslo.

Du nektet ikke mest, men ble litt sjenert med tanke på at vi kjørte forbi noen trailere, du så at sjåførene kikket på deg der du lekte med deg selv, men du nøyt å bli vist frem.

Jeg hørte det var på vei til å gå for deg, så jeg bad deg om å stoppe, du prøver og overhøre det jeg sa, så jeg tar tak i låret ditt og klyper, du skriker til, og prøver å se sint ut for at jeg snyter deg for en utløsning, jeg bare kikker på deg og lurer på om det er noe.

Du ser ned og sier: nei, ingenting.

Jeg hører skuffelsen i stemmen din, og bare smiler for meg selv, jeg vet vi får det hyggelig i kveld.

Når vi kommer innenfor døren, ber jeg deg gå i dusjen, uten å voldta den, du får 5 min på deg.

Du løper inn i dusjen, vet at noe skal skje, men vet ikke hva, jeg rusler inn i stua og setter på noe musikk, går og henter meg noe å drikke, tar med meg glasset inn på soverommet. Du kommer ut av dusjen med håndkle rundt deg mot meg, jeg tar vekk håndkle, slipper det på gulvet og ber deg legge deg på sengen.

Lydig som den tøs du er, så legger du deg ned, jeg ber deg lukke øynene og bare slappe av.

Jeg begynner å kysse deg på munnen og rundt om i ansiktet, på halsen og nedover mot brystene, fant ut at tungen kunne få lov til å leke litt med dine bryster, da tungen traff brystvorten merket jeg hvor tent du var.

Smile for meg selv da du begynte å vri litt på deg, lurte på hvordan du ville reagere med ei tunge litt lengre nede, så jeg slikket meg vei med målet mellom dine ben.

Du løftet kroppen da jeg traff venusberget, du spredde bena automatisk, og lå der helt åpen for meg, MMMM et syn for gudene tenkte jeg, og så på at det piplet ut safter av deg. Jeg la meg til rette, la hendene på lårene dine og holdt dem der, senket hodet og kysset deg. Du vred på deg, stakk frem tungen og begynte å slikke deg rundt sprekken, rørte ikke der du helst ville at jeg skulle ha tungen nå. Lå der og koste meg med å slikke deg rundt sprekken i ca 20-30 min, da du begynte å små antyde at du gjerne ville kjenne tungen 1 cm nærmere midten.

Ja vel sier jeg, smiler for meg selv og vet at nå kommer gispet, legger tungen helt nede ved rompa di, og drar den sakte oppover i sprekken, og jeg hadde rett, du løfter deg opp og gisper av nytelse. Lar tungen gli sakte opp og ned i sprekken din, og hører at du bygger deg fort opp til en utløsning, jeg slutter.

Lar deg ro deg ned litt, så begynner jeg igjen. Slik holder jeg på noen minutter, så begynner du å småklynke om å få lov til at det skal gå for deg, jeg bare overhører deg og fortsetter noen minutter til, da begynner du å trygle om utløsning.

Da reiser jeg meg og sier jeg er sulten, ska vi gå ut å spise??

Du ser på meg med killerblikk og hater meg for at jeg tenker på mat nå, men vet at du ikke har så mye valg.

Sier du kan kle på deg, uten å gå i dusjen igjen, du skal ikke få mulighet til å voldta den nei hehe. Jeg går en rask tur i dusjen, og etter 15 min så går vi ut av huset, klarte å ta med meg den fjernkontrollerte dildoen i farten, gav den til deg når vi kom i bilen, du så litt furten ut nå, så i blikket dit at du var overkåt, men du lystret og puttet den på plassen sin.

Vi stikker på en restaurant vi aldri har vært på før, det virker som det er et sted med kvalitet, etter prisene å bedømme, så vi rusler inn, jepp dette stedet hadde klasse, hvite lange duker og et interiør som det var klasse over, vel jeg dreit i det, jeg var sulten og jeg ville ha underholdning under maten, så vi satte oss.

Kelneren kom med menyen til oss og lurte på hva vi skulle ha som drikke, vi tok begge cola. Når jeg så at kelneren kom tilbake, satte jeg på dildoen, jeg så blikket ditt, du ble rød i ansiktet og prøvde å holde masken mens kelneren skjenket glassene våre, du klarte det denne gangen, så jeg slo den av når kelneren gikk.

Vi tok oss en røyk mens vi ventet på maten og snakket om hvordan det hadde vært den siste uken, så ser jeg kelneren begynner å skal komme med maten, jeg setter på dildoen igjen, og jeg får et panikkblikk av deg, du blir rød igjen og har store problemer nå med å ikke la det gå for deg mens kelneren serverer oss. Legger merke til at kelneren ser at det er noe i veien med deg, men han sier ikke noe annet enn han håper maten smaker, og går igjen.

Jeg skrur av dildoen, og smiler til deg, vet du har problemer nå, vi spiser opp, betaler og kommer oss av gårde, vi skal hjem.

På veien hjem prøver du deg igjen med å komme mellom mine ben, jeg ber deg om å holde deg i ro, men du er så kåt at du er i voldtektrus nå, jeg snakker hardt til deg så du skjønner jeg mener alvor, du bli flau, senker blikket og ber om unnskylding. Du lurer på om du kan kose med deg selv mens vi kjører hjem, du håper vel på at det kan gå for deg, men jeg sier at det er greit, men det får ikke gå for deg, du jamrer deg litt at da er det jo ikke noe grunn til å leke, men jeg bare svarer at det er ditt problem.

Når vi har kommet oss hjem, så går jeg og setter meg og skal se litt på tv, du er ikke helt enig i det, du vil ha en utløsning, så du prøver deg med å smiske med meg, prøver igjen å komme mellom mine ben. Nå begynner jeg å gå litt lei dette maset av deg, så jeg henter opphengs mansjettene og henger deg opp i krokene i stua. Setter meg ned igjen og ser på tv, setter på dildoen igjen, og hører du begynner å puste tungt, du er nærmere utløsning enn jeg trodde, så jeg prøver å høre etter på deg om det er lenge igjen. Hmmm ser ut til at den tv kvelden gikk i dass hehe.

Jeg skrur av dildoen igjen, vil ikke at det går for deg enda, du skal få slite litt til, har jo bare holdt deg overkåt i 4 timer nå, jeg slipper deg ned igjen, og du begynner å smiske igjen, du vil ha pikk, og du vil ha det nå, du trygler og ber på den peneste du kan, men jeg bare ser dumt på deg, lurer på når du skal bli ferdig med dette maset, skulle bare ha latt deg henge der. Men så går det en Jævel i meg, nå skal du jammen få, jeg rusler inn på datarommet og setter på maskina, logger meg inn på et webcam sted, legger ut at det er åpent for alle som vil se på ei som leker med seg selv. Så ser jeg det logger seg opp folk til vårt webcam , jeg roper på deg, du kommer og lurer på hva det er, og jeg bare smiler til deg.

Du ser på skjermen og det går opp for deg hva som skal skje nå, og du nekter tvert.

Greit nok sier jeg, da blir det ikke noe mer på deg på en uke til, og jeg kommer til å fortsette å holde deg kåt, du tenker deg om i ca 3 sekunder, rød som en tomat setter du deg foran kamera og begynner å leke med deg selv, jeg sier at det ikke får gå for deg helt enda, publikum vil ha show, jeg går å henter en større dildo til deg som du kan leke med, og gir den til deg, du tar ut den som er inni deg, og leker med den som er større, du sliter nå og du småtrygler igjen om det kan gå for deg, jeg sier nei, du leker litt til og jeg hører pusten din er veldig tung nå, så jeg venter til du trygler en gang til, da får du lov. Jeg går bort til deg for å hjelpe deg, vet du ikke klarer å fortsette helt ut når du har disse orgasmene, så jeg overtar dildoen og begynner å kjøre deg raskere enn du selv klarer nå, og du eksploderer, hyler ut orgasmen din, vekte vel hele nabolaget nå tenker jeg, men bare smiler for meg selv, nyter at du er i din egen lille verden nå, når den siste orgasmen har skyldt gjennom deg, skrur jeg av kameraet, ser du bare skjelver i kroppen, så jeg holder rundt deg, pjusker med deg til du får roet deg ned.

Når du kommer deg til hektene igjen, hører jeg det kommer ut av munnen din: Takk Herre, jeg elsker deg.

Ser på deg at du er slakt nå, så jeg bærer deg til sengs, pakker deg inn i dyna og pjusker på deg til du sovner, det tar ikke mer enn 5 min, så er du borte.

Bøyer meg ned, gir deg et kyss på kinnet og ønsker deg en god natt, rusler ut på stua og ser videre på tv 1 times tid, før jeg selv legger meg.

Neste morgen våkner jeg med at du suger meg, og du er på god vei med at det snart går for meg, så jeg bare lar deg kose deg og viser din takknemlighet fra i går, du lar ikke en dråpe gå til spille når det går for meg, får i deg alt, så slikker du meg ren, kikker på meg, smiler og sier: God morgen Herre, hva ønsker du til frokost?

Copyright © 2018 6lek.com

sexchat Nakenprat Sexdate youporn Pule finn Erotikk Sex Samfunn Sexlekety Dildoer, Sex show, Amatrsex, Jenter, Knull, Kontakt, Paradise, Sexfilmer, Blogg, Sexchat, Noveller, Forum, Lekety, Gutter, Kvinner, Menn, Nakenprat, Sexdate, Porno, Privat filmer, Pule, Finn.no, Fitte, youporn, nettby, nav, Knulle, Flrt, Dogging, Finn, jentesex, chat, sex, 6lek, eros, erotikknett, bdsm, bondage, nakenprat.no, knulle, erotikknett, g-punkte, sexlekety, fisting, jentesex, guttesex, camsex, sexchat Nakenprat Sexdate youporn Pule finn Erotikk Sex Samfunn Sexlekety Dildoer, Sex show, Amatrsex, Jenter, Knull, Kontakt, Paradise, Sexfilmer, Blogg, Sexchat, Noveller, Forum, Lekety, Gutter, Kvinner, Menn, Nakenprat, Sexdate, Porno, Privat filmer, Pule, Finn.no, Fitte, youporn, nettby, nav, Knulle, Flrt, Dogging, Finn, jentesex, chat, sex, 6lek, eros, erotikknett, bdsm, bondage, nakenprat.no, knulle, erotikknett, g-punkte, sexlekety, fisting, jentesex, guttesex, camsex, sexchat Nakenprat Sexdate youporn Pule finn Erotikk Sex Samfunn Sexlekety Dildoer, Sex show, Amatrsex, Jenter, Knull, Kontakt, Paradise, Sexfilmer, Blogg, Sexchat, Noveller, Forum, Lekety, Gutter, Kvinner, Menn, Nakenprat, Sexdate, Porno, Privat filmer, Pule, Finn.no, Fitte, youporn, nettby, nav, Knulle, Flrt, Dogging, Finn, jentesex, chat, sex, 6lek, eros, erotikknett, bdsm, bondage, nakenprat.no, knulle, erotikknett, g-punkte, sexlekety, fisting, jentesex, guttesex, camsex, sexchat Nakenprat Sexdate youporn Pule finn Erotikk Sex Samfunn Sexlekety Dildoer, Sex show, Amatrsex, Jenter, Knull, Kontakt, Paradise, Sexfilmer, Blogg, Sexchat, Noveller, Forum, Lekety, Gutter, Kvinner, Menn, Nakenprat, Sexdate, Porno, Privat filmer, Pule, Finn.no, Fitte, youporn, nettby, nav, Knulle, Flrt, Dogging, Finn, jentesex, chat, sex, 6lek, eros, erotikknett, bdsm, bondage, nakenprat.no, knulle, erotikknett, g-punkte, sexlekety, fisting, jentesex, guttesex, camsex

vibrator.no sex-stillinger.no noveller.no erotikknett.no paradise.no g-punktet.no